We staan voor je klaar, ook nu!

Je vertrouwt op ons om een bijdrage te leveren aan je gezondheid.
Nu de wereld te maken heeft met de verspreiding van het coronavirus realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om hier zeer zorgvuldig mee om te gaan.
Voor en achter de schermen stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat jouw behandeling op een veilig en verantwoorde manier door kan gaan.

Is de praktijk nog open?

De locaties Schoenmakerstraat en Geert Groteplein zijn nog open, maar op het moment vinden er alleen behandelingen op afstand plaats. Dit doen we telefonisch of via beeldbellen.

We gaan uiterst zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en therapeuten, zoals je dat van je vertrouwde fysiotherapiepraktijk kunt verwachten en volgen de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de GGD nauwgezet op.

Gaat mijn afspraak door?

Als je een afspraak hebt neemt je therapeut contact met je op. Jullie bespreken samen de mogelijkheden voor het voorzetten van je behandeltraject op een manier die het beste bij jou past. Je hebt al een behandelplan en je therapeut helpt je online zoveel mogelijk verder.

Hoe werkt behandelen op afstand?

Met een persoonlijke fysiotherapie behandeling op afstand kun we ook veel voor je betekenen. De therapeut kan evengoed veel dingen testen, je voortgang bespreken en de nodige oefeningen via e-mail of de MijnZorgApp toesturen. De afspraak wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd. Lees hier meer over online behandelingen.

Gaan de trainingen in groepsverband door?

De trainingen in groepsverband zoals ZwangerFit, DijkstraFit en beweegprogramma’s voor chronische ziekten / aandoeningen gaan in ieder geval t/m 6 april niet door. Je kunt natuurlijk wel een individuele afspraak op afstand maken met je therapeut. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Komt de therapeut nog bij mij thuis?

Op het moment komen de therapeuten ook niet bij patiënten thuis. Heb je een verwijzing van je (huis)arts en acht hij/zij het strikt noodzakelijk dat je snel wordt gezien, neem dan contact met ons op en bespreek je klacht of blessure. Geef tijdens dit gesprek aan dat je op verwijzing komt.

Kan ik mijn afspraak afzeggen?

Je kunt je afspraak telefonisch of via de mail afzeggen. Doe dit uiterlijk 24 uur van tevoren.

Voor ons en je therapeut is het verder fijn om te weten waarom je de afspraak afzegt. Ben je helemaal hersteld, of heb je juist het gevoel dat de therapie niet werkt voor jou op dit moment? Wil je een nieuwe afspraak maken en moeten we even contact met je opnemen? Laat het ons weten.

Fysiotherapie op afstand beeldbellen

Staat je vraag hier niet tussen?

Mail dan naar info@dijkstrafysiotherapie.nl of neem contact op via 072 5400600