Fysiotherapie bij Victorie Plaza

Onze locatie voor fysiotherapie bij Victorie Plaza aan de Terborchlaan ligt aan de rand van Alkmaar. Daardoor is de locatie perfect bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Bovendien is parkeren gratis. Niet alleen sporters van Victorie Plaza, maar ook bewoners van Egmond en omstreken weten ons goed te vinden.

In het prachtige sportcentrum hebben wij een behandelkamer tot onze beschikking. We mogen verder ook gebruik maken van de faciliteiten die de sportschool biedt. Daarom kunnen wij u op de best mogelijke manier begeleiden bij uw herstel.

Gratis inloopspreekuur

Soms is het fijn een klacht even kort en vrijblijvend te bespreken met een fysio. Een paar goede tips en wat oefeningen zijn namelijk zo gegeven. Daarmee kunt u vaak weer snel verder!

Daarom kunt u bij Victorie Plaza terecht voor een gratis inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur  kunt u vrijblijvend voor vragen en advies bij de fysiotherapeut terecht. De fysiotherapeut zal uw klachten analyseren en u een advies geven. Mocht na onderzoek blijken dat u fysiotherapie nodig hebt, dan kunt u natuurlijk direct bij ons terecht voor een afspraak.

U heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Informeer naar de mogelijkheden van het gratis inloopspreekuur via 072 5400 600

Openingstijden Victorie Plaza

 • Maandag
  09:00 uur - 13:00 uur
 • Dinsdag
  09:00 uur - 21:00 uur
 • Donderdag
  10:00 uur - 21:00 uur
 • Vrijdag
  07:30 uur - 13:00 uur