Gezondheidscentrum de Entree

In het appartementencomplex in Overdie komt zorg en gezondheid samen. Er zijn verschillende zorgaanbieders gevestigd in Gezondheidscentrum De Entree waardoor voor de juiste hulp voor u altijd toegankelijk is.

Op de begane grond van het opvallende gebouw naast de rotonde vindt u huisartsenpraktijken en apotheek. Verder kunt u op de eerste verdieping terecht voor onder andere fysiotherapie, dieetadvies en oefentherapie. Met in het bijzonder de oefentherapeuten Alkmaar hebben wij een hele goede samenwerking. Ook hebben we nauw contact met de huisartsen in het gebouw. Zo bent u verzekerd van het beste beweegadvies! Hiernaast vindt u op deze locatie een verloskundigenpraktijk, een echocentrum en een Starlet-vestiging.

Waar vindt u ons?

In De Entree kunt u ons vinden op de eerste verdieping. Tussen huisartsenpraktijk Noordhof en apotheek De Eenhoorn zit de ingang. Hier kunt u omhoog naar de eerste etage. Naast de trap is er uiteraard ook een lift aanwezig om u naar onze praktijk te brengen. Vervolgens kunt u gerust plaatsnemen in de wachtkamer. De fysiotherapeut(e) komt u namelijk op het afgesproken tijdstip ophalen voor uw afspraak.

Geen verwijsbrief nodig

Voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie kunt u direct contact opnemen met onze praktijk. U heeft namelijk voor de meeste klachten geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. Wanneer u twijfelt kunt u ook altijd even bellen. We informeren u graag!

Ruime openingstijden

We helpen u het liefst op een moment dat voor u goed uitkomt. Daarom hanteren we ruime openingstijden. Onze therapeuten staan zes dagen per week voor u klaar; niet allen overdag, maar ook in de avonduren en op zaterdagochtend kunt u bij ons terecht.

Openingstijden fysiotherapie

 • Maandag
  08:00 uur - 19:00 uur
 • Dinsdag
  08:00 uur - 21:00 uur
 • Woensdag
  08:00 uur - 18:00 uur
 • Donderdag
  07:30 uur - 20:00 uur
 • Vrijdag
  07:30 uur - 17:00 uur
 • Zaterdag
  08:00 uur - 13:00 uur