FysioFitness

FysioFitness is een een vorm van actief bezig zijn, voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren, maar dan wel onder begeleiding van een medisch sportinstructrice. Omdat zij als geen ander bekend is met het bewegingsapparaat bent u verzekerd van een professionele begeleiding. Onder haar begeleiding werkt u aan een trainingsprogramma dat op uw conditie is afgestemd.

Dit programma zal steeds aangepast worden om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Hierdoor is Fysio Fitness een ideale vorm om op een sportieve, verantwoorde manier “fitter” te worden.Onze trainingsruimte is ruim opgezet en bevat moderne, betrouwbare apparaten van het merk Technogym. Dit merk onderscheidt zich vanwege zijn complete lijn fitnesstoestellen. Bij zowel de fiets, step, rotex, roeimachine en loopband kunt u trainen met een borstband met draadloze zender die voor een nauwkeurige registratie van uw polsslag zorgt.

U kunt altijd optimaal trainen op elk niveau.Ook de krachtapparatuur is voor iedereen goed toegankelijk en instelbaar. Het bewegingstraject kan voor ieder gewricht eenvoudig worden ingesteld zodat u veilig kunt trainen. Verder beschikken wij ook over een AED (Defibrillator) zodat u ten alle tijden veilig kunt trainen.

More Articles

  • Cure for gray hair

    Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.