logo

Ontspanningsmassage: kom even tot rust

Last van stijve schouders? Of heb je een zware dag gehad en ben je toe aan ontspanning? Kom dan langs voor een ontspanningsmassage. Onze therapeuten ontfermen zich graag over je.

Een massage is een fijne manier om zowel mentaal als fysiek te ontspannen. Bij een stijve nek of rugpijn geeft een massage snel verlichting. Vaak wordt gedacht dat massages alleen nodig zijn bij pijn of blessures, maar niets is minder waar. Je kunt zowel preventief als curatief een massage inplannen.

Ik probeer minimaal één keer per maand een ontspanningsmassage in te plannen; niets zo heerlijk als een moment voor jezelf!

— Nathalie Sanders

Heb je last van spierpijn?

  • of gespannen spieren
  • stress
  • vermoeidheid
  • spanningen
  • stijve nek / schouders

Dan kan een ontspanningsmassage verlichting bieden!

Kiezen voor een massage?

Ben je moe, gespannen of zit je niet lekker in je vel? Heb je stress of pijnklachten? Tijdens een ontspanningsmassage heb je even tijd voor jezelf om rustig te genieten. Een ontspanningsmassage geeft een rustig gevoel. Het ontspant je spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert je stofwisseling. Door te ontspannen worden vaak ook allerlei gevolgen van stress, zoals chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn en slaapproblemen verzacht. Vergeet even de tijd en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage in onze praktijk!

Tarieven massage

€ 30,00 per 25 minuten