logo

Als psychosomatisch fysiotherapeut zie ik veel mensen met stress gerelateerde klachten, burn-out, angst- en paniekaanvallen, depressie en chronisch pijnklachten. Mijn masteropleiding heeft ervoor gezorgd dat ik meer aandacht kan schenken aan zowel de geestelijke als de lichamelijke aspecten die het welzijn van mensen beïnvloeden. Tijdens de behandelingen werk ik met technieken om je bewust te worden van je spanning en ontspanning, ademhaling, delen vanuit de mindfulness en cognitieve gedragstherapie.

Mijn visie is dan ook dat ik mijn cliënten als geheel wil zien en behandelen vanuit een meerdimensionaal beeld: lichamelijk, mentaal, omgeving, gevoel, gedachtes en gedrag. Ik wil mijn cliënten echt leren kennen om ze te leren hoe je de regie over je lichaam en geest terug kunt krijgen. Ik zie mijn werk dan ook als een mooie ontmoeting met mijn cliënten en een geweldige samenwerking om jou te coachen en begeleiden bij jouw klachten.

In 2013 ben ik gestart bij Dijkstra Fysiotherapie als algemeen therapeut. Ik zie in de praktijk dus ook nog veel patiënten met o.a.: rugklachten, bekkenklachten bij zwangerschap, nek- en hoofdpijnklachten, enkel- en knieklachten. Maar mijn hart ligt toch echt bij de psychosomatiek.