logo

Zwangerschapsmassage; ontspanning voor moeder en baby

In verwachting zijn is natuurlijk prachtig, maar u kunt ook flinke last krijgen van rug-, nek- en schouderpijn. Een zwangerschapsmassage is meer dan pijnverlichting: de massage geeft u een moment voor uzelf waarin u geniet van ontspanning. We stemmen de massage af op uw wensen en masseren de lichaamsdelen die u wilt.

Uw buik groeit natuurlijk, maar ook uw lichaamshouding verandert hierdoor. Uw zwaartepunt wordt anders waardoor uw rug het zwaar te verduren kan krijgen. De natuurlijke holling verdwijnt en uw rug wordt een stuk rechter. Dat betekent ook dat u daar last van kunt krijgen. De massage helpt om spierpijn te verlichten en om te ontspannen.

Kan ik je niet meenemen naar het ziekenhuis volgende week? Dit is echt zo heerlijk ontspannen!

Nathalie van Aarden, 39 weken zwanger

Comfortabel gemasseerd worden dankzij body cushions

Bij een zwangerschapsmassage gebruiken we speciale body cushions. Deze massagekussens hebben borst- en buikuitsparingen zodat u comfortabel ligt en we uw rug, nek en benen goed kunnen masseren. We hebben zwangere dames die in hun 39e week nog heerlijk op deze kussen lagen. Indien dit niet uw voorkeur heeft kunt u ook altijd kiezen voor een stoelmassage. Hierbij zit u meer rechtop.

Tarief zwangerschapsmassage

€ 30,00 per 25 minuten