Enthousiaste, ondernemende fysiotherapeut met hart voor de oncologische patiënt

Optimaal leven en bewegen!  Dat is onze missie.

Met jou als grootste supporter bewegen cliënten om fit fitter fitst hun strijd aan te gaan. Als oncologiefysiotherapeut loop je een stukje mee op het pad van jouw cliënt. Dat is soms heftig, maar vooral erg dankbaar. Kun jij je hier helemaal in vinden omdat jij anders durft te werken, met veel eigen input en liefde voor dit mooie vak, dan zijn wij op zoek naar jou. Wil je samen met je collega’s toekomstgericht bouwen aan een innovatieve manier van werken, reageer dan snel op deze vacature.

Wij zoeken een fysiotherapeut(e) met affiniteit richting oncologie die ondernemend, innovatief en flexibel is. Iemand met hart voor de oncologische patiënt en zich verder wil ontwikkelen binnen de oncologie fysiotherapie.

Het betreft een parttime functie waarbij het aantal uren ligt ergens tussen 24 en 30 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. De startdatum is flexibel. Kun je snel starten, dan is dat fijn! De werkuren zijn in overleg en verdeeld over meerdere werkdagen. En een contract voor bepaalde tijd zou zo maar kunnen leiden naar een job for life 😉

Over ons team en de praktijk:
Dijkstra Fysiotherapie is al bijna 40 jaar gevestigd in Alkmaar. We werken vanuit drie verschillende locaties en hebben een zeer gedifferentieerde patiëntengroep. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Als praktijk zijn we onderdeel van FysioHolland. Daardoor heb je – naast je collega’s op de praktijk in Alkmaar – een deskundig team van collega’s om je heen verschillende specialisaties. Er zijn veel mogelijkheden voor professionele groei en vakinhoudelijke mogelijkheden.

Het team bestaat uit ruim twintig personen die samen hebben gekozen om te werken in vakgroepen en aandachtsgebieden. Daarbinnen heb je als therapeut volop de ruimte om invulling te geven aan je vak. Samenwerken, doorverwijzen en samen optrekken vinden wij ontzettend belangrijk. 

Zie jij jezelf bij ons werken?

Laten we dan kennismaken! Mail je CV + motivatie naar Marjan Sloff op marjan@dijkstrafysiotherapie.nl

Oefengroep fysiotherapie oncologische zorg Onco Fit