Osteopathie; ook de oplossing voor uw klachten ?

Osteopathie: uw lichaam beter laten functioneren

Osteopathie is een officieel erkende discipline in de gezondheidszorg. Het doel van osteopathie is het functioneren van uw lichaam te verbeteren of herstellen.

Tijdens de behandeling kijkt de osteopaat naar de mens als geheel. Hij gaat op zoek naar de primaire oorzaak van uw klachten. De plaats waar de klacht wordt ervaren, kan namelijk afwijken van de plaats van de bron van de klacht.

Wanneer gaat u naar de osteopaat?

Osteopathie helpt bij tal van klachten en aandoeningen, zoals:

  • Rug en -bekkenklachten
  • Sportblessures
  • Kaakklachten
  • Maagklachten
  • Darmklachten
  • Hoofdpijn of migraine

Wilt u een afspraak maken met de osteopaat? Neem dan contact op met PUUR Osteopathie, zij zijn gevestigd in twee van onze locaties.

Tim is gespecialiseerd in kaakklachten en hielp mij gelukkig van het tandenknarsen af!

Cynthia van den Bos, 39 jaar

Uitgaan van het zelfgenezend vermogen

Tijdens de behandeling van uw klachten gaat de osteopaat uit van het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Als uw weefsel goed beweeglijk en doorbloed is, krijgen ziektes, ontstekingen of overbelasting in uw lichaam geen kans.

De osteopaat zorgt voor beweeglijkheid van weefsel door de samenwerking tussen uw zenuwstelsel, houdings- en bewegingsapparaat (spieren, botten, gewrichten, bindweefsel) en het orgaanstelsel te optimaliseren. Hiervoor gebruikt de osteopaat fysieke mobilisaties en manipulaties.

PUUR Osteopathie: onze partner voor osteopathie

PUUR Osteopathie helpt het lichamelijk functioneren van mensen in alle leeftijden en met uiteenlopende lichamelijke klachten te verbeteren maar is gespecialiseerd in kaak-, rug-, bekken,- en sportklachten.

Zij zijn gevestigd in onze locaties aan de Schoenmakerstraat en het Geert Groteplein in Alkmaar.

Meer weten over PUUR Osteopathie?