Kwaliteit in de zorg: bij ons vanzelfsprekend!

Als u naar een fysiotherapeut op zoek bent wilt u zeker weten dat u goed terecht komt. Al onze therapeuten zijn geregistreerd in het Keurmerk Fysiotherapie (SKF), maar wij gaan ook graag een stap verder! We hebben daarom contracten met alle zorgverzekeraars en zijn voor bijna allemaal PLUS-praktijk. Hiernaast zijn we aangesloten bij alle netwerken die belangrijk zijn voor onze specialisaties. We voldoen dus aan een hele hoop eisen en richtlijnen maar wij blijven ook graag leren van onze patiënten. Hoe u onze zorg ervaart is namelijk het allerbelangrijkst!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Uw mening telt!

En u helpt hiermee niet alleen ons, ook voor andere patiënten is uw feedback enorm waardevol!

Onze patiënten geven ons gemiddeld een ruime 8. Dat vinden we super, maar het is natuurlijk geen signaal om achterover te leunen. We blijven werken aan de kwaliteit van onze zorg. Hiervoor is de feedback van onze patiënten heel belangrijk. Wij meten de patiënttevredenheid deze op verschillende manieren onder andere met hulp van:

 • Tevredenheidsenquêtes via Qualiview
  Een groot deel van onze patiënten geeft ons feedback aan de hand van de enquêtes die we structureel versturen. Met hulp van deze uitkomsten zien we wat er goed gaat en waar we kunnen verbeteren.
 • ZorgkaartNederland
  We vragen aan patiënten of ze hun mening over onze praktijk willen delen op de website www.zorgkaartnederland.nl. Dit is niet alleen voor ons waardevol maar ook voor anderen die op zoek zijn naar een goede therapeut in de buurt van Alkmaar.
 • Google reviews
  Google speelt een belangrijke rol wanneer mensen op zoek zijn naar een nieuwe fysiotherapeut in de buurt. We vragen onze patiënten om via Google Maps een review te schrijven, zodat wij hiervan kunnen leren, maar ook omdat anderen ons dan makkelijker kunnen vinden.
 • Meer informatie over Qualiview

  Kwaliteit en patiënttevredenheid staan bij ons bovenaan! Daarom vragen we onze patiënten online een vragenlijst van Qualiview in te vullen. We willen graag weten hoe u de behandeling heeft ervaren. Had u het gevoel dat er naar u werd geluisterd? Communiceerde de behandelaar duidelijk? Werd u goed doorverwezen? Zijn er verbeterpunten?

  Door uw ervaring te delen kunnen we onze zorgverlening beter laten aansluiten op de wensen van u als klant. De praktijk ziet niet alleen de algemene score en de score per thema, maar krijgt ook inzicht in waar de verbeterpunten liggen.

  Anoniem feedback geven

  Het invullen van de patiënttevredenheid enquête duurt slechts enkele minuten. Alle data wordt anoniem verzameld en komen geanonimiseerd bij ons terecht. Uw gegevens zijn niet te herleiden en hebben dan ook geen invloed op het zorgtraject. Anoniem is dus echt anoniem. Wij geloven namelijk dat dit de beste manier is om eerlijke feedback te krijgen.

  Deelname is niet verplicht, maar wordt zeer gewaardeerd. Want hoe meer mensen aan het onderzoek deelnemen, hoe betrouwbaarder de uitkomsten. En daar heeft u ook weer profijt van. Want uw medewerking geeft behandelaars handvatten om de zorg voor u te verbeteren.

  Wat gebeurt er met uw gegevens?

  We gebruiken Qualiview als dashboard waarop de resultaten van de enquêtes inzichtelijk zijn gemaakt. Alle data wordt met de hoogste prioriteit voor dataveiligheid verzameld, opgeslagen en opgeleverd. Qualiview is hiervoor ISO-gecertificeerd, wat wil zeggen dat wij aan alle privacy-eisen voldoen.

  Op basis van de antwoorden die u heeft gegeven, onderzoeken wij of en waar we zaken kunnen verbeteren. Welke aspecten vindt u belangrijk? Welke zaken gaan goed en welke kunnen beter?

 • Meer informatie over ZorgkaartNederland

  Om inzicht te krijgen in de ervaringen met Dijkstra Fysiotherapie en de patiënttevredenheid, vragen we patiënten of ze hun mening over onze praktijk willen delen op ZorgkaartNederland.

  Op de website www.zorgkaartnederland.nl kunt u per locatie een review schrijven over onze praktijk. Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. De website geeft een compleet en onafhankelijk overzicht van het zorgaanbod in Nederland.

  Uw waardering geeft ons waardevolle informatie over de manier waarop wij onze zorg kunnen blijven verbeteren. Alle rapportcijfers, complimenten en kritische opmerkingen op ZorgkaartNederland worden dan ook door ons gelezen.

 • Meer informatie over Google reviews

  Wanneer u op zoek bent naar een fysiotherapeut in Alkmaar is dat meestal het eerste wat u invult in Google. Google Maps laat u zien waar praktijken gevestigd zijn, want een fysio dichtbij heeft toch vaak de voorkeur.

  Google Maps geeft, wanneer u op één van de locaties klikt, ook gelijk reviews van andere patiënten weer en u heeft hier zelf ook de mogelijkheid om uw ervaring te delen door een review achter te laten. Dit waarderen we erg want hiermee helpt u andere mensen bij het vinden van een zorgverlener die bij hen past!

 • Landelijke Database Fysiotherapie

  Jouw fysiotherapeut zal je ook vragen om toestemming voor de Landelijke Database Fysiotherapie. Onze branchevereniging het KNGF verzamelt op namelijk gegevens voor het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Jouw naam en contactinformatie gebruiken we niet. Alle behandelgegevens worden anoniem verwerkt en daarmee waarborgen we jouw privacy.

  Wil je meer lezen over het LDF dan kan dat op deze pagina informatiepagina van het KNGF.

Dijkstra Fysiotherapie Alkmaar - Amber behandelt schouderklacht

We zijn aangesloten bij de volgende netwerken