Sportfysiotherapie, wanneer een blessure je beperkt

Ben je een sporter en heb je een blessure opgelopen? Moet je revalideren na bijvoorbeeld een voorste kruisband operatie? Maak je regelmatig kilometers maar heb je klachten tijdens het hardlopen? Of heb je last van een blessure die steeds terugkomt? Laat je dan begeleiden of adviseren door onze fysiotherapeut.

Dijkstra Fysiotherapie heeft voor elke klacht een specialist in huis. Onze therapeut helpt je op weg na een operatie of een blessure of geeft advies wanneer je begint met sporten. Ook ervaren sporters kunnen de fysiotherapeut bezoeken. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van je huisarts.

Blijf niet langer doorlopen met klachten, we helpen je graag!

Bij welke klachten kan fysiotherapie helpen?

Van langdurig revalidatietraject tot aan een keer meekijken en verbeterpunten aandragen waarmee je snel zelf aan slag kunt. Onze therapeuten draaien hun hand er niet voor om. Hieronder een aantal voorbeelden van veelvoorkomende sport gerelateerde klachten waar we je graag bij helpen.

Dijkstra Fysiotherapie Dennis Koraag Fysiotherapeut

We helpen je sterker worden na een schouderblessure

Blessure opgelopen?

Knieblessures, schouderklachten en pijn in de enkel zijn veelvoorkomende klachten bij sporters. De fysiotherapeut onderzoekt je klacht, maar kijkt daarnaast ook naar verder naar de oorzaak van je klachten. Samen maken jullie een plan om snel te herstellen. Zo kun jij weer doen wat je het liefste doet, lekker sporten!

Dijkstra Fysiotherapie sportrevalidatie veldtraining

Veldtrainingen tijdens sportrevalidatie

Sporters die na een blessure of operatie willen terugkeren op hun oude niveau zijn tijdens hun revalidatie vaak gebaat bij veldtrainingen. Onze therapeuten staan elke week op vrijdagochtend klaar om met sporters aan de slag te gaan op het veld.

Denk je dat deze trainingen jou ook kunnen helpen? Maak eerst een intake afspraak met Anja Biersteker of Jacqueline Meijer. Samen bepalen jullie of en wanneer veldtrainingen een goede aanvulling kunnen zijn op jouw revalidatie. Ze helpen je graag!

Veldtrainingen vinden plaats bij het sportcomplex van voetbalvereniging Alcmaria Victrix aan de Terborchlaan 329 in Alkmaar.

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Sport van Beweegzorg Noordwest, een samenwerkingsverband van de orthopedisch chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep met sportartsen en eerstelijns fysiotherapeuten voor de behandeling en begeleiding van sporters met blessures.