Gezond & Actief Onbeperkt sportabonnement

Optimaal bewegen draagt bij aan optimaal leven. En dat dat voor iedereen iets anders betekent weten wij als geen ander! We helpen je graag met optimaal bewegen binnen jouw mogelijkheden. En we worden helemaal blij als we zien dat die mogelijkheden steeds een beetje groter worden!

Bewegen draagt bij aan je herstel en kan er ook voor zorgen dat klachten niet terugkeren. Om veilig en verantwoord te sporten tijdens of na je behandelingen kun je gebruik maken van ons Gezond & Actief Onbeperkt sportabonnement.

Ja, ik ga bij jullie werken aan mijn fit- en gezondheid!

Dijkstra Fysiotherapie
Dijkstra Fysiotherapie Fysiotherapeut in oefenzaal met patiënt

Wat houdt een Gezond & Actief Onbeperkt sportabonnement in?

 • Onbeperkt sporten in de oefenzaal
 • € 32,50 per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Online ledenportaal Control Plus waarin je alles regelt rondom je sportabonnement

Sporten met een persoonlijk oefenschema

Wanneer je een Gezond & Actief Onbeperkt abonnement hebt kun je een startmeting doen en een persoonlijke oefenschema laten maken. Neem hiervoor contact op met de balie. Ben je al bij ons onder behandeling dan kun je ook jouw eigen therapeut vragen om een schema. Met het abonnement en je trainingsschema op zak ben je vrij om doordeweeks zelfstandig te komen trainen.

Kosten voor de startmeting incl. oefenschema zijn € 62,50,- los van de abonnementskosten.

Locatie Dijkstra Fysio Fit

Schoenmakerstraat 128, Alkmaar

Sporttijden oefenzaal

 • Maandag
  08:00 uur - 18:00 uur
 • Dinsdag
  08:00 uur - 18:00 uur
 • Woensdag
  08:00 uur - 18:00 uur
 • Donderdag
  08:00 uur - 18:00 uur
 • Vrijdag
  08:00 uur - 15:00 uur

Controleer altijd de beschikbaarheid via het Control Plus portaal en reserveer een sportmoment. Het kan namelijk voorkomen dat de zaal niet beschikbaar is binnen de reguliere openingstijden, bijvoorbeeld door een vergadering of oefengroep.

Oefengroep fysiotherapie oncologische zorg Onco Fit

Sporten in een groep

Voor een aantal doelgroepen bieden we sporten in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut aan. Zo hebben we een sportgroep voor 70-plussers en kunnen cliënten tijdens hun oncologische zorgtraject begeleid sporten. Daarnaast starten we een aantal keer per jaar met specifieke valpreventiecursussen.