logo

Dijkstra Fysio Fit: veilig en verantwoord sporten

Optimaal bewegen draagt bij aan optimaal leven. En dat dat voor iedereen iets anders betekent weten wij als geen ander! We helpen je graag met optimaal bewegen binnen jouw mogelijkheden. En we worden helemaal blij als we zien dat die mogelijkheden steeds een beetje groter worden! Bewegen draagt bij aan je herstel en kan er ook voor zorgen dat klachten niet terugkeren. Om veilig en verantwoord te sporten tijdens of na je behandelingen kun je gebruik maken van ons Dijkstra Fysio Fit sportabonnement.

[UPDATE] Het is weer mogelijk om je aan te melden voor een Dijkstra Fysio Fit abonnement. Je kunt met een reservering via het online portaal weer zelfstandig komen trainen in onze oefenzaal. Sporten kan tot 17:00 uur met een geldig coronatoegangsbewijs + legitimatie. Neem van tevoren contact met ons op als je voor het eerst komt of wanneer je toe bent aan een nieuw oefenschema.

Dijkstra Fysiotherapie

Wil je ook bij ons komen werken aan je fit- en gezondheid?

Dijkstra Fysiotherapie Fysiotherapeut in oefenzaal met patiënt

Wat houdt een Dijkstra Fysio Fit sportabonnement in?

 • Onbeperkt sporten in de oefenzaal
 • € 27,50 per maand
 • Maandelijks opzegbaar

Sporten met een persoonlijk oefenschema

Wanneer je een Dijkstra Fysio Fit abonnement hebt kun je een startmeting doen en een persoonlijke oefenschema laten maken. Neem hiervoor contact op met de balie. Ben je al bij ons onder behandeling dan kun je ook jouw eigen therapeut vragen om een schema. Met het abonnement en je trainingsschema op zak ben je vrij om doordeweeks zelfstandig te komen trainen.

Kosten voor de startmeting incl. oefenschema zijn € 30,- los van de abonnementskosten.

Locatie Dijkstra Fysio Fit

Schoenmakerstraat 128, Alkmaar

Sporttijden oefenzaal

 • Maandag
  08:00 uur - 17:00 uur
 • Dinsdag
  08:00 uur - 17:00 uur
 • Woensdag
  08:00 uur - 17:00 uur
 • Donderdag
  08:00 uur - 17:00 uur
 • Vrijdag
  08:00 uur - 17:00 uur

Ook graag buiten sporten? Kies voor de combi met Dijkstra Fit Optimaal

Zelfstandig binnen trainen wanneer het jou uitkomt is natuurlijk top. Maar hoe leuk is het om 1 of 2 keer per week ook lekker met een groep te sporten in de frisse buitenlucht? Heerlijk als het mooi weer is, maar zelfs na een regenbuitje voel je je extra voldaan wanneer je de outdoortraining er weer op hebt zitten! Met een Dijkstra Fit Optimaal abonnement kun je zelfstandig trainen in de oefenzaal én 2x per week meedoen met de outdoortrainingen onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren fysiotherapeut. De lessen vinden plaats op maandag en vrijdag van 08:45 -09:30 uur vlakbij onze locatie aan de Schoenmakerstraat.

Kosten voor het Dijkstra Fit Optimaal abonnement zijn € 45,- per maand, per maand opzegbaar

Dijkstra Fysiotherapie DijkstraFit Outdoor sporten met fysiotherapeut

Algemene voorwaarden DijkstraFit

Meer informatie vind je in onze Algemene Voorwaarden