Persoonlijke online behandeling

Online behandelingen zijn tegenwoordig vaak onderdeel van onze behandeltrajecten. Deze manier van behandelen is uit noodzaak ontstaan, maar ondertussen niet meer weg te denken uit de praktijk. Je zou het misschien niet zo snel denken, maar een deel van de fysiotherapeutische zorg kan heel goed op afstand gegeven worden. Superhandig dus als je even geen tijd hebt om naar de praktijk te komen of dat niet kan omdat je in quarantaine bent.

Dus ook als je niet naar de praktijk kunt komen kunnen we veel voor je betekenen wanneer je pijnklachten ervaart.
We doen dit via beeldbellen, eenvoudig en veilig via onze MijnZorgApp.
En deze online behandelingen worden ook gewoon vergoed vanuit je aanvullende verzekering, mooi toch!

 

Fysiotherapie op afstand via beeldbellen

Een online behandeling inplannen?

Veel gestelde vragen over online behandelingen

Hoe werkt een online behandeling?

Het is heel eenvoudig. Je hebt hiervoor een telefoon of tablet met onze MijnZorgApp en een e-mailaccount nodig, zodat we je veilig kunnen videobellen, en oefeningen en een vragenlijst kunnen toesturen. Op het afgesproken tijdstip neemt je therapeut contact met je op.

Voor wie is een online behandeling geschikt?

Bij verschillende klachten zijn online behandelingen mogelijk. Lage rugklachten, hardloopblessures, nek- en schouderklachten, noem maar op. Ben je benieuwd of we jou ook online kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Indien je al onder behandeling bent kun je de mogelijkheden bespreken met je therapeut. Overleg samen over het voorzetten van je behandeltraject op een manier die het beste bij jou past.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt met vergoeding voor fysiotherapie dan worden deze behandelingen helemaal vergoed.

Hoe versturen jullie oefeningen?

Via onze MijnZorgApp kunnen we je de oefeningen sturen die voor jou geschikt zijn. De therapeut maakt een selectie voor je en jij kunt lekker thuis aan de slag. De app bevat uitgebreide beschrijvingen, filmpjes en extra notities van je therapeut, superhandig!