logo

Persoonlijke online behandeling

Ook als je niet naar de praktijk kunt komen kunnen we veel voor je betekenen wanneer je pijnklachten ervaart. We doen dit via beeldbellen, eenvoudig en veilig.
En deze online behandelingen worden ook gewoon vergoed vanuit je aanvullende verzekering, mooi toch!

eenvoudig  //  effectief  //  verzekerde zorg

Hoe werkt een online behandeling?

Het is heel eenvoudig. Je hebt hiervoor een telefoon of tablet met onze MijnZorgApp en een e-mailaccount nodig, zodat we je veilig kunnen videobellen, en oefeningen en een vragenlijst kunnen toesturen. Op het afgesproken tijdstip neemt je therapeut contact met je op.

Voor wie is een online behandeling geschikt?

Bij verschillende klachten zijn online behandelingen mogelijk. Lage rugklachten, hardloopblessures, nek- en schouderklachten, noem maar op. Ben je benieuwd of we jou ook online kunnen helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis OnlineFysioCheck.

Indien je al onder behandeling bent kun je de mogelijkheden bespreken met je therapeut. Overleg samen over het voorzetten van je behandeltraject op een manier die het beste bij jou past.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt met vergoeding voor fysiotherapie dan worden deze behandelingen helemaal vergoed.

Kan ik eerst kort overleggen met een therapeut?

Maak je je zorgen over je aandoening of je klacht en wil je eerst telefonisch overleg?
Dat kan natuurlijk. Maak een afspraak voor een gratis Online FysioCheck dan neemt een van de therapeuten contact met je op.

Hoe versturen jullie oefeningen?

Via onze MijnZorgApp kunnen we je de oefeningen sturen die voor jou geschikt zijn. De therapeut maakt een selectie voor je en jij kunt lekker thuis aan de slag. De app bevat uitgebreide beschrijvingen, filmpjes en extra notities van je therapeut, superhandig!

Fysiotherapie op afstand via beeldbellen