Fysionieuws en artikelen

Kinderfysiotherapie vanaf 1 oktober 2023

17-08-2023

Kinderfysiotherapie

Sommige kinderen hebben net iets meer oefening en aandacht nodig om bepaalde vaardigheden goed onder de knie te krijgen.

Kinderfysiotherapeut i.o. Amber Valkering staat vanaf 1 oktober 2023 klaar voor o.a. kindjes met motorische ontwikkelingsproblemen. Lees verder!

Veldtraining tijdens sportrevalidatie

15-01-2023

Veldtrainingen

Sporters die na een blessure of operatie willen terugkeren op hun oude niveau zijn tijdens hun revalidatie vaak gebaat bij veldtrainingen.

Therapeuten Anja en Jacqueline staan elke week klaar om met sporters aan de slag te gaan op het veld. Denk je dat veldtraining iets voor jou is? Lees verder!

Manuele therapie, een alternatief voor chiropractie?

01-05-2022

Manuele therapie

‘Is dat een goed alternatief voor chiropractie?’ is een vraag die we vaak krijgen aan de telefoon. En een logische vervolgvraag is dan natuurlijk ook: ‘Waarom dan precies?’ 

Meer weten over manuele therapie, of manueel therapeuten ook ‘kraken’ en hoe deze therapie jou kan helpen bij klachten aan nek, schouders en rug?

LoopLab Alkmaar helpt je vooruit

08-04-2022

LoopLab Alkmaar

Een goede looptechniek heeft verschillende voordelen: het verkleint o.a. de kans op blessures en het vergroot de efficiëntie van het lopen.

Bij LoopLab Alkmaar kijken een therapeut én een podoloog naar je klachten. Ze creëren zo een compleet beeld om een totaaloplossing op maat te bieden.