Fysiotherapie aan huis

Als u net geopereerd bent aan uw knie of wanneer u slecht ter been bent kan het lastig, en soms onmogelijk om naar onze praktijk te komen voor fysiotherapie. Daarom biedt Dijkstra Fysiotherapie u de mogelijkheid om fysiotherapie aan huis te krijgen. Op deze manier kunnen wij het u zo makkelijk mogelijk maken en krijgt u de zorg die u nodig heeft.

Onze therapeuten hebben ruime vakkennis. Zij kunnen u helpen wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup hebt gekregen. Ook bellen veel patiënten omdat zij last hebben van rugpijn, moeite met lopen. 

Hoe gaat de fysiotherapeut te werk?

Allereerst zal er een intakegesprek plaatsvinden. Aan de hand van uw klachten zal de therapeut een diagnose proberen te stellen. Daarnaast voert de fysiotherapeut een onderzoek uit. Heeft u bijvoorbeeld pijn aan uw rug of knie? Dan zal de therapeut deze bekijken. Samen met u wordt een behandelplan opgesteld.

Heeft u fysiotherapie aan huis nodig?

Kunnen wij u thuis helpen? Neem dan telefonisch contact op met onze praktijk. Om bij u thuis te mogen behandelen hebben we wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Fysiotherapie aan huis wordt aangeboden in Alkmaar en Oudorp.

Heerlijk, dankzij mijn fysiotherapeut kan én durf ik weer lekker buiten te wandelen!

— meneer Schotvanger, 83 jaar

Heeft u vragen over fysiotherapie aan huis?
Of wilt u een afspraak maken?