Enthousiaste, ondernemende psychosomatisch fysiotherapeut

Optimaal leven en bewegen!  Hier aan bijdragen is elke dag onze missie.

Kun jij je hier helemaal in vinden omdat jij anders durft te werken, met veel eigen input en liefde voor dit mooie vak, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Wil je samen met je collega’s toekomstgericht bouwen aan een innovatieve manier van werken, reageer dan snel op deze vacature.

Wij zoeken een psychosomatisch fysiotherapeut(e) die ondernemend, innovatief en flexibel is.

Het betreft een parttime functie waarbij het aantal uren ligt ergens tussen 18 en 24 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. De startdatum is flexibel. Kun je snel starten, dan is dat fijn! Nieuwe collega’s worden bij ons niet in het diepe gegooid, maar stevig begeleid. Ook na de inwerkperiode. De werkuren zijn in overleg en verdeeld over meerdere werkdagen. En een contract voor bepaalde tijd zou zo maar kunnen leiden naar een job for life 😉

Over ons team en de praktijk:
Dijkstra Fysiotherapie is al bijna 40 jaar gevestigd in Alkmaar. We werken vanuit drie verschillende locaties en hebben een zeer gedifferentieerde patiëntengroep. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Als praktijk zijn we onderdeel van FysioHolland. Daardoor heb je – naast je collega’s op de praktijk in Alkmaar – een deskundig team van collega’s om je heen die gespecialiseerd zijn in psychosomatische fysiotherapie. Er zijn veel mogelijkheden voor professionele groei en vakinhoudelijke mogelijkheden.

Het team bestaat uit ruim twintig personen die samen hebben gekozen om te werken in vakgroepen en aandachtsgebieden. Daarbinnen heb je als therapeut volop de ruimte om invulling te geven aan je vak. Samenwerken, doorverwijzen en samen optrekken vinden wij ontzettend belangrijk. 

Ben jij de gemotiveerde fysiotherapeut die wij zoeken?

Mail dan je CV + motivatie naar Marjan Sloff op marjan@dijkstrafysiotherapie.nl

Wil je meer weten over onze praktijk en hoe wij werken? Kijk dan op www.dijkstrafysiotherapie.nl

Dijkstra Fysiotherapie Jacqueline Meijer Fysiotherapeut