Enthousiaste, ondernemende fysiotherapeut

Optimaal leven en bewegen!  Dat is onze missie.

Jij zorgt dat cliënten weer op hun lichaam kunnen rekenen en hun dagelijkse bezigheden zonder pijn en moeite kunnen uitvoeren.

Als algemeen fysiotherapeut adviseer, behandel en begeleid je cliënten met acute en langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten, maar ook cliënten waarbij het bewegen wordt belemmerd door een chronische ziekte of aandoening. Je onderzoekt de oorzaak van de klachten, stelt een behandelplan op en gaat samen met de cliënt aan de slag. Met fysiotherapie voorkom jij dat klachten verergeren of terugkeren.

Kun jij je hier helemaal in vinden? Durf jij ondernemend te werken met veel eigen input en liefde voor dit mooie vak, dan zijn wij op zoek naar jou. Wil je samen met je collega’s toekomstgericht bouwen aan de praktijk, reageer dan snel op deze vacature.

Wij zoeken een algemeen fysiotherapeut(e) die ondernemend, innovatief en flexibel is.

Het betreft een parttime functie waarbij het aantal uren ligt ergens tussen 24 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. De startdatum is flexibel. Kun je snel starten, dan is dat fijn! De werkuren zijn in overleg en verdeeld over meerdere werkdagen. En een contract voor bepaalde tijd zou zo maar kunnen leiden naar een job for life 😉

Over ons team en de praktijk:
Dijkstra Fysiotherapie is al bijna 40 jaar gevestigd in Alkmaar. We werken vanuit drie verschillende locaties en hebben een zeer gedifferentieerde patiëntengroep. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Als praktijk zijn we onderdeel van FysioHolland. Daardoor heb je – naast je collega’s op de praktijk in Alkmaar – een deskundig team van collega’s om je heen verschillende specialisaties. Er zijn veel mogelijkheden voor professionele groei en vakinhoudelijke mogelijkheden.

Het team bestaat uit ruim twintig personen die samen hebben gekozen om te werken in vakgroepen en aandachtsgebieden. Daarbinnen heb je als therapeut volop de ruimte om invulling te geven aan je vak. Samenwerken, doorverwijzen en samen optrekken vinden wij ontzettend belangrijk. 

Zie jij jezelf bij ons werken?

Laten we dan kennismaken! Mail je CV + motivatie naar Marjan Sloff op marjan@dijkstrafysiotherapie.nl

Dijkstra Fysiotherapie Dennis Koraag Fysiotherapeut
Dijkstra Fysiotherapie DijkstraFit Outdoor sporten met fysiotherapeut